Welkom bij Emile van der Peet Zang en Saxofoon

HHome Emile van der Peet Zangles Saxofoonles Agenda Nieuws Media Contact CV Links

 

Muziek in de keuken is een nieuw initiatief van les-en concertpraktijk Zang en Saxofoon om kleinschalige muziekconcerten in Gorssel mogelijk te maken.

U kunt uw e-mailadres doorgeven om op de hoogte te blijven van concerten in het nieuwe seizoen. Contact.

 

Concert op zondag 18 november 2018, Aanvang 15.00.
“Muziek in de keuken”. Voorende 5 in Gorssel.
U bent van harte uitgenodigd om op zondag 18 november tussen 15.00 en 16.00 te komen genieten van een uur lang operamuziek. De sopraan Els van der Waard en de tenor Emile van der Peet treden op met de pianiste Elizabeth Scarlat, en brengen een operaprogramma ten gehore met o.a. enkele klassiekers uit La Traviata van Verdi met het beroemde 'Libiamo' en het duet 'Parigi O Cara'. Na afloop staat een drankje voor u klaar.

De sopraan Els van der Waard begint al op jonge leeftijd met pianolessen. Na een studie logopedie studeert zij hoofdvak in aan het conservatorium in Zwolle. Na haar studie vervolgt ze haar lessen bij onder meer Derek Anthony in Hong Kong, Erna Spoorenberg, Paula de Wit en momenteel bij Livio Gabrielli. Els volgde Masterclasses bij Rudolf Jansen samen met de pianiste Elizabeth Scarlat. Zij vertolkt een breed repertoire en verleent haar solistische medewerking aan koren en orkesten. Onlangs zong zij Lieder eines fahrenden Gesellen met het Nijmeegs Studentenorkest, Collegium Musicum Carolinum o.l.v. Frans-Aert Burghgraef. Zij werkt samen met verschillende pianisten Elizabeth Scarlat, Evert van Merode, Matty Huyts, Ad Broeksteeg, Rob van Heck en Alejandro Ormaza en geeft regelmatig liedrecitals waarbij haar voorkeur uitgaat naar met name het laat-romantisch repertoire: R.Strauss, J.Brahms, H.Wolf en E.Granados, Turina, Tchaikovsky, Brahms. Stolz, Lehár en Kálmán. Els heeft een zangpraktijk in Eindhoven en is werkzaam bij Art4U.

Pianiste Elizabeth Scarlat kreeg de eerste pianolessen van haar moeder en deed haar vakopleiding bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam. Inspirerende lessen kreeg zij van George van Renesse en volgde Masterclasses bij Stefan Askenase, Peter Feuchtwanger en Rudolf Jansen. Op een gegeven moment besloot zij zich volledig toe te gaan leggen op het begeleiden. Jarenlang was zij op het conservatorium van Amsterdam te vinden als begeleider van de koperklassen, de contrabassen en de orkestklassen bij o.a. Ed Spanjaard.

Emile van der Peet studeerde zowel klassiek saxofoon als solozang aan het conservatorium van Maastricht. Daarvoor was hij korte tijd werkzaam als promovendus na te zijn afgestudeerd in medische biologie. Na zijn conservatoriumtijd studeerde hij o.a. bij de tenor Livio Gabrielli, een oud-leerling van de beroemde tenor Nicolai Gedda. Ook volgde hij lessen bij de pianist en vocal coach Brian Masuda. Emile van der Peet zingt als freelancer in concerten en optredens door heel Nederland.

Voor het concert bij voorkeur uw eigen klapstoel meenemen om plaats te nemen in de keuken op voorende 5 te Gorssel. Entree is vrij, maar er is gelegenheid voor een vrije gift.

 

 
 

 

saxofoon, zang, saxofoonles, zangles, saxofoonleraar, zangleraar, les, lessen, muziek, muziekles, Overijssel, Gelderland, Utrecht, vocal, coach, solfčge, stemvorming, klassiek, jazz, pop, koormuziek, kerkmuziek, blaasmuziek, rieten, opera, operazang, operazanger, saxofonist, kamermuziek, operamuziek, saxofoonmuziek, saxofoonkwartet, tenorsaxofoon, altsaxofoon, bruiloft, begrafenis, bruiloftmuziek, begrafenismuziek, bruiloften, feesten, uitvaart, crematie, ceremonie, Deventer, Apeldoorn, Lochem, Laren, Woudenberg, Enschede