Welkom bij Emile van der Peet Zang en Saxofoon

HHome Emile van der Peet Zangles Saxofoonles Agenda Nieuws Media Contact CV Links

 

Muziek in de keuken is een nieuw initiatief van les-en concertpraktijk Zang en Saxofoon om kleinschalige muziekconcerten in Gorssel mogelijk te maken.

U kunt uw e-mailadres doorgeven om op de hoogte te blijven van concerten in het nieuwe seizoen. Contact.

 

Concert op zondag 17 juni. Aanvang 15.00.

“Muziek in de keuken”. Voorende 5 in Gorssel.

U bent van harte uitgenodigd om op zondag 17 juni tussen 15.00 en 16.00 te komen genieten van een uur lang tenorissimo. De pianiste Elizabeth Scarlat en de tenor Emile van der Peet vertolken heerlijke klassieke muziek van Rossini, Donizetti, Bellini, Tosti en evergreens van Bixio als “Mama” en “Parlami d’amore Mariù”. Na afloop staat een drankje voor u klaar.

Pianiste Elizabeth Scarlat kreeg de eerste pianolessen van haar moeder en deed haar vakopleiding bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam. Inspirerende lessen kreeg zij van George van Renesse en volgde Masterclasses bij Stefan Askenase, Peter Feuchtwanger en Rudolf Jansen. Op een gegeven moment besloot zij zich volledig toe te gaan leggen op het begeleiden. Jarenlang was zij op het conservatorium van Amsterdam te vinden als begeleider van de koperklassen, de contrabassen en de orkestklassen bij o.a. Ed Spanjaard.

Emile van der Peet studeerde zowel klassiek saxofoon als solozang aan het conservatorium van Maastricht. Daarvoor was hij korte tijd werkzaam als promovendus na te zijn afgestudeerd in medische biologie. Na zijn conservatoriumtijd studeerde hij o.a. bij de tenor Livio Gabrielli, een oud-leerling van de beroemde tenor Nicolai Gedda. Ook volgt hij lessen bij de pianist en vocal coach Brian Masuda. Emile van der Peet zingt als freelancer in concerten en optredens door heel Nederland.

Voor het concert bij voorkeur uw eigen klapstoel meenemen om plaats te nemen in de keuken op voorende 5 te Gorssel.

Entree is vrij, maar er is gelegenheid voor een vrije gift.

 

 
 

 

saxofoon, zang, saxofoonles, zangles, saxofoonleraar, zangleraar, les, lessen, muziek, muziekles, Overijssel, Gelderland, Utrecht, vocal, coach, solfège, stemvorming, klassiek, jazz, pop, koormuziek, kerkmuziek, blaasmuziek, rieten, opera, operazang, operazanger, saxofonist, kamermuziek, operamuziek, saxofoonmuziek, saxofoonkwartet, tenorsaxofoon, altsaxofoon, bruiloft, begrafenis, bruiloftmuziek, begrafenismuziek, bruiloften, feesten, uitvaart, crematie, ceremonie, Deventer, Apeldoorn, Lochem, Laren, Woudenberg, Enschede