Welkom bij Emile van der Peet Zang en Saxofoon

 
 
 

 

 
Home   Emile van der Peet   Nieuws   Agenda   Zangles   Saxofoonles   Kijk & Luister   Contact   CV en Foto's   Links
 

 

   
 
 

CV

Emile van der Peet studeerde zowel klassiek saxofoon als solozang aan het conservatorium van Maastricht. Daarvoor was hij korte tijd werkzaam als promovendus na te zijn afgestudeerd in medische biologie. Na het conservatorium studeerde hij o.a. bij de tenor Livio Gabrielli, een oud-leerling van de beroemde tenor Nicolai Gedda. Ook volgt hij lessen bij de pianist en vocal coach Brian Masuda.
Emile van der Peet vertolkte Bill in Barber’s ‘Four Hands of Bridge’ zowel bij ‘Het Kameroperaproject’ als bij Opera Minora en was te horen in voorstellingen van Opera Cinema. Hij zingt regelmatig als tenor-solist in diverse kerkmuziek. Daarnaast geeft hij met muziekvrienden recitals in kamermuziekverband.
Emile van der Peet zingt als freelancer in het koor van de Nederlandse Reisopera en hij is vaak te horen in het breed georiënteerde collectief van Consensus Vocale.

Foto's op aanvraag.

 

es en saxofoonles in Gorssel (omgeving Deventer, Zutphen, Apeldoorn) en in Woudenberg (omgeving Utrecht, Amersfoort, Nijkerk).

saxofoon, zang, saxofoonles, zangles, saxofoonleraar, zangleraar, les, lessen, muziek, muziekles, Overijssel, Gelderland, Utrecht, vocal, coach, solfège, stemvorming, klassiek, jazz, pop, koormuziek, kerkmuziek, blaasmuziek, rieten, opera, operazang, operazanger, saxofonist, kamermuziek, operamuziek, saxofoonmuziek, saxofoonkwartet, tenorsaxofoon, altsaxofoon, bruiloft, begrafenis, bruiloftmuziek, begrafenismuziek, bruiloften, feesten, uitvaart, crematie, ceremonie, Deventer, Apeldoorn, Lochem, Laren, Woudenberg, Enschede